Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, July 15, 2010

ENJOYABLE MOMENT

sorry for the late update. last week i've promise to updating my blog, but it's really hard to make it. i even don't have a time for pampering myself with ............ a great food..haha joke. actually when i start become a "PENYELIA BAGI PEMBANCI-PEMBANCI KAWASAN TIOMAN"
jadual harian saya agak padat. so, please forgive me ya!!! saya ingatkan senang je jadi penyelia. i thought, my job is just giving them a guide and do the laporan..hehe..tapi sebenarnya tanggungjawab jauh lebih besar.
kena banyak-banyak bersabar dengan karenah anak-anak buah dan juga karenah rakyat jelata. (",)

where to start ya? ok, saya mulakan cerita dengan percutian di KL yang agak menenangkan dan seronok. kali ni saya dan husband tak mahu membazir untuk stay di hotel yang berharga RM200 ke atas. so, we decide to stay at a budget hotel in bukit bintang. tapi budget-budget pun harganya RM130. bukan apa, cuma nak save duit sikit. nak cover perbelanjaan yang lain-lain.

at that night saya buat surprise birthday party untuk suami di Red Box. why i'm choosing Red Box? sebab kat sana nanti hubby n tunang lis boleh tengok world cup. lagipun saya dan lis sangat merindui zaman berkaraoke jamban di Changloon dulu. so, ini adalah antara pic yang sempat di snap semasa bergembira.

hahhaha..mula-mula encik suami saya malu-malu nak join kami karaoke. tapi akhirnya dia tunjuk belang juga.

selain bergembira dengan karaoke, kami pun beriadah. tapi jangan salah anggap ya, bukan berjoging di taman KLCC ataupun pergi Firness First. tapi beriadah di Pavillion dan Lot 10. so, gambar di bawah ni antara hasilnya.



penerangan gambar;

(atas dari kiri)
1. dalam kotak Renoma- short pants dia dua helai.
2.Selipar Jepun Quiksilver dia.
3.Parfume Givenchy dia.
4. Topi Armani Exchange dia.
5. Sandal Charles & Keith saya (beli sendiri ya).
6. Baju T Armani Exchange dia.
7. Baju T Calvin Klein dia.
8. Kemeja Ralph Lauren dia.
9. Baju T Guess saya (ni je dia belanja saya)
10. Baju T Guess dia.

cuba kawan-kawan kira, siapa yang lagi kuat bershopping. sang isteri ataupun suami. ada juga pic barang yang saya tak snap. tapi semua barang saya sebab saya beli dan terus pakai iaitu Jeans hitam Sisley (ada % sikit, kalau tak, tak da maknanya nak beli jeans yang mahal-mahal sangat ni), t-shirt Esprit dan selipar jepun Esprit. semua saya beli sendiri. siapa kata saya suka membazir? siapa juga yang pandai-pandai kata saya menghabiskan duit suami. *saya banyak menghabiskan duit suami untuk makan je.

saya rasa mengantuk lah.*padahal tiba-tiba teringat malam ni ada tugas penting nak buat. so, saya continue esok je lah ya.



Post a Comment