Klik Untuk maklumat Lanjut

Sunday, February 26, 2012

Sandwich Hati Gembira

Mana perempuan gembira tu?


Korang sila abaikan cat rumah tu ya. Aku pon tak paham kenapa cat ni jadi gini. Rumah aku kat kampung sana, pakai cat murah je kot. Tapi tak pulak jadi bertompok- tompok macam tu. Disebabkan this year aku akan raya kat sini, maka nanti aku akan tukar cat baru ya.
*Eh, sesuka hati kau kan, ni kan rumah orang. Bukan rumah ko sendiri*

Motif nak cerita pasal cat?

Kan entry ni pasal sandwich!

Ok.
Tak da apa- apa pun yang menyebabkan kegembiraan aku.
Saje je.
Malam ni makan sandwich gila kenyang okeh.
Macam makan Mee Goreng Mamak.
(",)
Korang tengok la berapa lapis sandwich aku tu kan.

Mula- mula aku sapu marjerin kat semua roti tu. Then susun- susun sayur. Salad, tomato dengan bawang je pun.

Lepas tu aku letak cheese omelette kat atas sayur tu.

Tambah pulak sos cili.

Untuk lapisan seterusnya, aku letak sardin+bawang+cili.
Kira ni lapisan tengah lah.
Sebab bahagian lapisan terakhir aku ulang letak sayur dengan cheese omelette tu lagi.
Total roti 4 kepinglah kan.


Kalau korang yang dapat makan ni, gembira tak?
Aku sangat gembira.
hahahhahhahahhah.

*ni masa tengah tulis ni, laki ajak pi makan roti canai. Aku terpaksa tolak coz masih kenyang*


***kompem korang perasan kan. Sebenarnya mokcik kekeringan idea. sob...sob.. bilanya nak datang balik kerajinan menaip panjang lebar. Esok memang tak lah. Sebab busy. Lusa insyaallah.


Post a Comment