Klik Untuk maklumat Lanjut

Friday, February 10, 2012

d a h . s e t t l e

Alhamdulillah.
Semua barang- barang untuk GA aku dah pos.
Aku start hantar barang semalam.
Then, hari ni aku pi lagi mini pos tu.
Hantar baki barang.
Semua aku guna Pos Ekspress ya.
Tapi, tak kira di mana kamu berada.
Kat Kuala Lumpur ke, Labuan ke, Selangor ke, JB ke... memang lambat lah sikit barang- barang tu sampai.
Sebab esok baru semua barang tu akan dihantar ke luar menggunakan feri ya.
So, kemungkinan proses penghantaran Isnin lah dari Mersing.

Mana- mana yang belum bayar duit postage tu, bolehlah bbm, email or PM fb aku untuk no account.
No rushing dear.
Ikut koranglah bila- bila nak bagi duit tu.

*Itu je untuk waktu ni.
*Aku sedikit down dari semalam disebabkan masalah peribadi.
*Malas nak share kat sini, sebab ada gunting dalam lipatan rupanya. Si gunting tu baca jugak blog aku.


**Doakan perasaan aku cepat sembuh ya. Boleh aku update dengan jayanya nanti**
Post a Comment