Klik Untuk maklumat Lanjut

Friday, December 5, 2014

Car Boot Sale, Pantai Hiburan, Rompin (edisi kecewa)

Minggu lepas berkesempatan balik rumah mak mertua kat Rompin. So weekend tu berjimba la sekejap dengan cousin. Konon nak pi car boot sale. Tapi petang tu hujan lebat tak berhenti. Dalam pukul 6.30 petang baru dapat keluar. Dah sampai Pantai Hiburan, kecewa lah pulak. Sebab hujan tu, ramai orang tak berniaga.

Kalau ikut mak sedara cakap, ada dalam 40 peniaga sepatutnya. Tapi hari aku pergi tu, belasan peniaga je yang ada. Tak pelah, next time kita try pi semula. Aku memang tak de beli apa- apa. Mak sedara beli butang baju melayu, cousin beli cake. Then kitaorang berselfie... hahah

Kiri tu cousin, Eka.. yang tengah tu aku panggil Mak Anjang/ Kak Watie anak 3 tapi body? nangis kak Ton yang belum ada anak ni


Sekejap sangat dapat sembang dengan mu. Nanti kita cari masa gossiping lagi ya cuzzzy

Yang tengah tu kak Cik.. Tinggi melampai dah sekarang. cantik pulak tu. Dulu masa dia sekolah rendah aku dengan Eka memang kuat buli dia.. hahah


Fefeling Datin E ke kau Kak Ton? Posing mendongak tu.. leher tak jinjang maka kena bagi ilusi panjang sikit

Post a Comment