Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, October 9, 2014

Setelah Sekian Lama


Lama sangat dah tak update.
Jangan kata sawang ke semak samun, dah jadi hutan simpan kekal dah blog ni.
Bukan tak de nafsu nak update, tapi banyak halangan campur sakit 'Malas' tu.

Bisnes island hopping masih berjalan macam biasa.

Kerja dengan gomen pon dah sambung untuk another one year.

Bisnes sampingan macam jual Shaklee dan lain-lain produk aku dah malas sebab asyik outstation and kesian kat customer kena tunggu lama baru dapt barang.

Bisnes weekend-kitchen aku, tengoklah musim tengkujuh ni kalau tak de keluar outstation boleh kita sambung semula. Lagipun ramai dah tanya roti jala dan spaghetti Kak Ton ni.

Cuma nya sekarang tengah agak busy menyiapkan gubahan hantaran seorang sahabat. Rumah pon dah bersepah dengan segala macam bunga, manik dan barang lain.

Harap- harap kawan aku puas hati la nanti dengan hasilnya. Maklumlah aku pon bukan pakar dalam bab ni, tapi dah kawan minta tolong, kita usahakan lah mana yang mampu.

Till we meet again. XOXO.

Sent from Samsung Mobile
Post a Comment