Klik Untuk maklumat Lanjut

Saturday, July 9, 2011

h a d i a h . b i r t h d a y . d i a

Ada ke yang tertanya-tanya hadiah apa yang saya belikan untuk suami sempena birthday dia hari ni???
hehehhehhe...
Hadiah simple yang biasa- biasa sahaja.


Inilah dia. Beli topi je. Bukannya apa, topi AX kesayangan dia dah hilang tanpa jejak. So, belilah yang baru untuk dia. Sebab utama memang la nak ganti yang hilang tu, selain tu husband peminat tennis. 
So, tengok kat Lacoste ada cap Edisi Roland Garros teruslah rembat. 
Hope you like it dear.


paksa jugak dia amik gambar walaupun dah pukul 12 malam. 

Harap- harap tak hilang lagi ya!

After seronok- seronok dapat cap baru, sempat jugak dia membebel sebab belikan dia hadiah. Lagi pulak dia dapat tahu yang Roland Garros Edition ni no discount even tengah megasale. hahahahhah.....
Tak kisah lah abang, yang penting awak happy ya.



***birthday saya nanti, rasa-rasanya awak nak belikan ape ek??? hahahahha >_<

Post a Comment