Klik Untuk maklumat Lanjut

Tuesday, December 28, 2010

Animal Print Thingy

woot.....woot.. hehe
I just noticed yg akhir-akhir ni dah terbeli beberapa item yg bercorak animal-print.
hehehe...now rasa berminat nak jadikan one of my hobby pulak.
Hobi baru~~membeli barang bercetak haiwan***hudoh sgt bunyinya.
Become an animal-printed-stuff-collector.

Kita mulakan dengan baju ni.


Azra's H.T.T
Blouse ~ Valentino Rudy
Jeans ~ Levi's
Bag ~ Marc Jacobs

Cerita disebalik baju ni. Huh, beli masa ada wedding trip ke Kelantan. Why did I buy this blouse?
Sebab that time macam 1st time I survey baju kat Parkson East Coast Mall, Kuantan kot before meneruskan perjalanan ke Kelantan. Nampak baju ni terus rasa teruja. Hahhahha...my cousin pun suggest to buy this baju so, just buy it.


Azra's H.T.T
Kaftan ~ Rantau Panjang
Seluar ~ Padini
Selipar Jepun ~ Esprit

This baju pulak, my MIL yang belanja. Kitaorang beli kat Rantau Panjang masa wedding trip my cousin.
I wish diaorang ada warna lain coz masa kat Kuantan I dah beli baju warna biru **yang baju kat 1st pic**. Tapi sebab tak de pilihan. Just grab it!!!




Eh, yang ni mana pulak animal printnya? hahah...itulah kotak handbag baru saya. Ya. handbag baru!!!***sambil senyum lebar nampak semua gigi.


 pic ni I amik dari Google coz tak sempat snap masa mula-mula buka kotak.

Inilah koleksi handbag terbaru saya. Handbag only ok! wallet tu belum masuk lagi dalam my collection. Budget dah habis for this year. huhuhu...Tak mampu lagi nak beli kat Coach KL Boutique. Hanya mengirim pada sahabat yang ke US baru-baru ni. So, dia beli kat Macy's. Murah sikit. Tak sampai 1k pun. Jimat duit den.. (",)

OOOpppsssss. rasanya dulu pernah beli kot bag bercorak begini. Tapi dalam size dan brand yang berbeza. jap ek I try cari picture dlm storage.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


yeehaaaa.......ada pun lagi pic bersama this bag. Kalau yang tadi tu my 1st Coach. Yang ni my 1st Guess in collection. huhuhu...bukan saje size bag berbeza, tapi size tuan punyanya pun amatlah berbeza. Kalau tak silap ni masa tahun 2006/2007. Tak pastilah pulak.  Buy this bag kat Guess Gurney Plaza, Penang.

Kenapa harus berposing sebegitu rupa?
Sebenarnya tengah menggayakan barang yang baru dibeli. Bag, kasut n shirt. hehehhe...Pic taken kat bilik hostel UUM. Masa study dulu konon-kononnya kalau dapat pakai Guess cukup HOT lah kot. Hahhaha....BTW ni tak guna duit PTPTN ye.
grrrrrrrrrrrrrr!!!!!!

Post a Comment