Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, May 12, 2011

#1 G I V E A W A Y

Hi!!!!!


Sebenarnya azra memang dah berniat nak buat giveaway untuk followers bila dah mencecah 25 orang. Tak perasan pula dah ada 26 follower rupanya.

Untuk giveaway yang pertama, Azra ambil PINK sebagai tema.
Agak terserlah kelembutan gitu...hehehheh.

Tapi, biasalah kan...tak kan nak bagi free je. Azra dah cipta 1 contest yang mudah gila sangat!!!
Sesiapa yang nak join contest ni, just jawab 3 soalan mudah berkaitan diri Azra. So, inilah hadiahnya yang tak semenggah itu;


Pemenang pertama akan memenangi set pencuci muka dan face lotion/ toner dari Estee Lauder.
***** Saiz 30 ml ya kawan-kawan. Nak bagi yang actual size 120ml tak mampu.... hehhehe..




Hadiah kedua pula, Clinique make-up pouch.
 Cantik!!!!! 

So, kepada sesiapa yang rasa ianya worth it, bolehla join... saya tak paksa ok.
Tapi hanya dikhaskan untuk follower sahaja. Sesiapa yang tak follow lagi, sila- silalah follow ye.
 Insyaallah, giveaway seterusnya akan menyusul dalam masa terdekat.
Just doakan saya murah rezeki, so dapatlah saya bagi hadiah untuk kamu lagi.

Ok. Inilah soalan- soalan yang Azra dah sediakan untuk kamu;

1. Bilakah tarikh lahir Azra? (tak tahu tahun pon tak pe, kalau tau...lagi bagus)
2. Di manakah Azra honeymoon after kahwin?
3. Semasa belajar di UUM, Azra mengambil ijazah dalam bidang apa?

**Semua jawapan boleh diperoleh dari blog ini dan facebook Azra.

Jawapan boleh dihantar di ruangan comment, ataupun email kat Azra 
hazeriazra_8185@yahoo.com


Selamat mencuba nasib ya kawan- kawan!!!!!!

Wish u luck (",)





Post a Comment