Klik Untuk maklumat Lanjut

Tuesday, February 5, 2013

Short Update: Cuaca di Tioman

Lately ada banyak dapat email dari readers bertanya tentang Tioman.
Jujur aku cakap.
Kalau cuti korang memang berbudget tak berapa tinggi, tak payah datang lagi this week.
Sebab ada yang datang 3 hari dua malam, tapi jadi 5 hari 4 malam dah.
Sejak Ahad lepas tak ada feri masuk ke Tioman.
Dengar cerita hari ni ada.
Tapi tak pasti jadi masuk ke tak.
Tapi yang boleh aku bagitau, hujan hari ni dari subuh sampai ke petang ni belum ada tanda nak berenti.
Beberapa kawasan kat area Kampung Tekek dah banjir kilat.
Depan rumah aku pon semalam ada pokok tumbang pukul 6 pagi.
Nasib la pokok kelapa tu tumbang ke arah laut, kalau ke arah darat habis ranaplah pondok buruk aku tu.

Insyaallah Khamis or Jumaat nanti aku bagi sikit lagi short update.
Itupun kalau ingat or sempat.
Aku faham ramai yang nak datang weekend ni sebab cuti CNY kan.

Till then, XOXO
(bajet artis sangat nak xoxo ni)
*_*
Post a Comment