Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, September 9, 2010

QUICK-UPDATE YOU ALL!!!


sorry for my extra gediks sanggup mengupdate blog malam malam buta begini sewaktu husband tengah sibuk nak bersahur sebelum tidur.

well, sebenarnya saya sangat teruja dengan perkembangan bunga bakawali ini tonight. tiba-tiba malam ni bunga dia kembang. sebelum ni (dah berkurun pokok ni ada kat rumah) tak pernah pun kembang. kebiasaannya bila tengah berkuntum je terus layu. really excited coz tonight bunga ni kembang dengan cantik sekali. bukan satu tapi dua kuntum.


bunga bakawali ni memang cantik dan harum wangi sekali. sekali pandang macam bunga plastik coz tekstur dia agak keras n tebal. saya macam terpukau je tengok bunag ni sampai terasa macam nak tidur sebelah pasu bunga pulak malam ni.


ni last picture, kata my father in law....muka awak lagi kembang dari bunga tu..hehehe..sabar je lah.
ok. that's all. good night you all


by the way, betul ke ada orang kata bunga bakawali ni bawa rezeki?
Post a Comment