Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, March 10, 2011

M A A F Y A

Maaf la.
Saya tak dapat update blog.
Laptop rosak.
Ni pun cilok-cilok guna laptop adik ipar.
Nak update blog kat cyber cafe mahal. RM 10 sejam.......ulang sekali lagi, RM 10 sejam. Itulah harga main internet kat kedai di Pulau Tioman ni.
Cuma sebab saya tinggal kat kampung ni, so dapatlah murah sikit harganya.
Nanti bila dah beli laptop baru laptop dah betul, saya akan berusaha sebaik mungkin untuk selalu mengemaskini blog yang tak berapa best ni.
Saya janji.



Till then, XOXO

Post a Comment