Klik Untuk maklumat Lanjut

Friday, November 22, 2013

Kek Birthday


Birthday kali ni aku ada 2 biji kek

Satu ni Pavlova.
Aku beli sendiri.
Tengok wording kat kek atas tu pon boleh tau kek beli sendiri hahahah..
Sebenarnya memula tak terfikir nak letak any wording. Tapi dah tuan kedai tanya.
Aku pun cakap la pavlova ni untuk birthday aku.
Boleh ke nak tulis Happy Birthday To Me.
Dia kata apa salahnya.
Maka.. hehheh... dapatlah begini





Satu lagi kek, husband yang beli kat Berjaya Tioman Beach and Golf Resort. 
Nama penuh lagi.


Yang ni kek Vanilla Blueberry. Kawan golfer dia yang buatkan. Sedap.


*entry kek ni saje nak cuba blogging guna phone semula. Sebenarnya macam lupa dah. Tapi kita try je.
Hope cantik la keluar kat blog nanti.

Sent from Samsung Mobile
Post a Comment