Klik Untuk maklumat Lanjut

Sunday, November 24, 2013

Sakit Perempuan


As Salam semua.
Dari semalam aku tak sihat.
Teruk la PMS kali ni.
Lama dah tak merasa teruk-teruk macam ni. 
Mula-mula pening je. 
Ok lagi aku tahan je lah.
Lepas balik dari kenduri kahwin kawan,  sampai rumah terus masuk tandas... nak buang air besar sebenarnya. . Tapi tetiba muntah pulak.
Dah lepas tu berterusan keluar masuk toilet. 
Period pulak sikit-sikit je.
Malam dalam pukul 8 suruh laki belikan makanan. 
Bokeh pulak dalam tak sihat minta dia belikan lauk tomyam sayur dengan ikan masin goreng bawang+cili. 
Lepas tu pakai stokin terus tidur.
Actually aku ada kursus 3 hari start esok. 
Tapi terpaksa cancell kan dengan bos. 
Harapan semoga bos tak marah la.
Bukan apa. 
Hari ni feri cuma ada sekali jalan je. 
Pukul 8 pagi tadi.
Memang tak larat nak bangun bersiap.
Kalau ada feri petang-petang ke boleh juga keluar nanti. 
Mana lah tau petang nanti ok ke kan.
Nak sambung tidur ni. 
Hope bangun tidur nanti akan okey semuanya.

Sent from Samsung Mobile
Post a Comment