Klik Untuk maklumat Lanjut

Saturday, March 10, 2012

Padan Muka Aku!

Stress.
Gila banyak job tertangguh.
Padanlah muka kau Azra.
Sian pakcik tu tunggu blog resort dia tak siap- siap.
huuuaaarrrrggghhhhh...
Mood nak edit picture tak ada lagi lah.

Then, satu lagi resort siap aku tak pergi amik gambar pun lagi.
*Bukan salah aku kot yang ni coz bilik dia sentiasa full je dengan pelancong*

Hari ni dah start nak rewang majlis nikah my friend.
Tapi pagi ni kena buat Banana Cake dulu nak hantar kat resort.
Majlis ni pun aku kena cover jadi second photographer kot.
Padahal bukan reti sangat amik gambar.
Mana nak amik gambar, mana nak rewang.
Petang dah janji dengan pengantin nak tolong lukiskan henna.
Sape suruh sanggup kan baru ni.

Laki pulak bebel- bebel sebab boat trip dia aku tak siapkan design untuk buat signboard.

makkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Tolongggggggggggg!!!!!!!!!!!!

Post a Comment