Klik Untuk maklumat Lanjut

Sunday, March 4, 2012

Sendu je Hidup Macam Ni :(

Aku rasa sepi je hidup aku sejak semalam. Makan pun tak lalu u olls.
Sob..sob..
Kalau tak, biasanya seharian duk berbbm, bertweet.
Ni, sunyi sepi hidup aku. 
Tapi hari ni kira agak ok lah sebab aku dah ada phone untuk dihubungi dan sms.
Phone adalah hasil rayuan kepada bapak mertua ya.
Pinjam phone dia yang tak terguna.
Gila banyak handphone dia.
Aritu siap ada bb jugak macam kita- kita ni.
Tapi pastu dia jual.
Sebab tak reti pun nak guna sangat.
Dia rasa macam biasa- biasa je bb tu.
Sebab kitaorang malas ajar guna internet.
Jahat kan anak and menantu.

Nak pakai phone nokia N95 laki aku tu, kena ikat getah tau.
Sebab housing yang bahagian belakang patah.
Gila sadis.
So, after pilih, aku amik phone Sony Ericsson Cyber Shot bapak mertua.
Walaupun agak buruk. Tapi camera 5.0mp
Macam bb torch okeh. Clear picture.

Laki aku bebel- bebel dah.
Sebab ni kali kedua bb aku rosak.
Dia kata bb aku masalah banyak.
Aku kata nak tukar bold5.
Dia tak nak bagi sumbangan okeh!
Kena beli sendiri.
Tapi kalau nak beli android dia akan tolong.
Sebab dia kata bb banyak pakai duit sebab kena bayar BIS.

Then, bebelan dia termasuk jugak kata aku kena rasuk bb.
Macam kena pukau.
Siot.
Sebab sebelum ni, kalau mana- mana fone aku ada probs. lepas betulkan mesti aku jual.
Tapi bb ni, rosak 2 kali pun aku masih sayang.
Aku rasa bukan sebab apa, sebab beli ni totally guna duit sendiri.
Tu sayang lebih kot.

*wahai hati sila tabah ya. lama kot tak dapat hidup normal. mau 2,3 minggu*

Post a Comment