Klik Untuk maklumat Lanjut

Monday, December 5, 2011

M a k a n a n . S e g e r a

Pagi tadi breakfast makan makanan segera.
What? Mee Maggi?
Tak adalah...
Saya makan roti canai segeralah.
Roti canai tu sedap je walaupun frozen food kan. Lembut je macam baru order makan kat kedai mamak. Saya makan dengan sambal telur hancur. Nanti kalau dah rajin, saya bagilah resepi sambal telur hancur tu.
Ala, tak susah pun nak buat. Hahhahaha... Tapi malas lagi nak tulis sebab kan berblog dari bb, susah la nak type banyak- banyak.
Jari saya dah la size mak gajah kan.
Post a Comment