Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, January 26, 2012

B r u n c h . E m o

Mood kan dari pagi tadi tak berapa stabil, bagun tido terus mengadap lappy. Lepas tu tengok tv. Bila lapar barulah cari makanan kat dapur, tapi sebelum tu call laki dulu suruh makan kat kedai je lunch hari ni sebab bini mood ke laut.
Dia pun cakap memang hari ni dia lunch kat kedai sebab balik keje pukul 6.
Urrrrggghhh. Cemana aku boleh lupa arini dia balik pukul 6?
Malas + tak ada benda sangat dalam peti tu, aku buat sandwich je. Lapis bawah tu Tuna+ onion+ mayo. Yang atas tu letak mushroom omelette. Makan ni je dulu. Nanti kalau lapar lagi masak benda lain pulak.
Post a Comment