Klik Untuk maklumat Lanjut

Saturday, January 28, 2012

T e t i b a . J e !

Aku nampak benda ni dari semalam sebenarnya.
Stat counter tu lepas aku tengok last 5252.
Tu dari 2011 punya.
Sebab last year baru rajin kan nak update.
Tu start dari tarikh berapa hari bulan pun aku tak ingat.
Lepas tu, malam tadi start hilang dah counter kira- kira aku tu.
Siang tadi pun dah memang tak ada.
Cam pelik.
Arghhhhh lantaklah.
Aku buat counter baru. 
Yang memang ada dalam blog editor ni je.
Malas nak cari yang cantik- cantik kat web.
Yang ni aku amik pengiraan dari 2007 lah.
Tak banyak pun beza. 
Sebab 2007 sampai 2010 tu, follower aku tak sampai 10 orang pun.
hahhahahahha.

Janganlah counter ni buat masalah jugak.
K.
Bye.
Banyak kerja lagi ni.
Curi tulang jap.
Post a Comment