Klik Untuk maklumat Lanjut

Thursday, January 26, 2012

s a l a h k a h . a k u ?

Salah ke aku ek?
Kalau orang bagi sesuatu tapi kita tak suka or tak nak guna.
Sekurang- kurangnya kan aku terima pemberian dia.
Bukannnya waktu dia bagi aku cakap tak nak lah, tak suka, not my taste ke apa kan.
Aku cakap, terima kasih, cantik benda ni, tapi tak taulah bila nak pakai.

Lepas tu, dari tahun ke tahun memang aku tak pernah sentuh pun benda tu.
Then, tetiba dengar orang sampaikan kata si polan tu kata aku berlagak la, cerewet, tak menghargai pemberian dia lah.
Heyyyyyy!!! 
Aku tak mintak pun kan.
Kau yang bagi.

Dah benda tu aku tak minat nak guna.
Rasa tak kena je dengan aku.

Sekurang- kurangnya aku simpan.
Tak buang.
Aku simpan dalam almari tau.
Jaga elok- elok.

Lain kali tak payah bagi apa- apa ke aku lah.
Aku pun tak pernah mintak apa- apa dari kau kan.

Simpan je lah duit kau tu.
Bye.

*aku tak rasa pun benda ni bermanfaat untuk korang baca. Tapi, aku geram la. Mood nak cerita benda- benda best pun hilang macam tu je. Korang faham kan perasaan aku*

Post a Comment